Hotel von der Valk, Venezuela

REFERENTIES

Het Plaza Beach & Dive Resort op Bonaire - een plek om te verblijven in het midden van het paradijs.

Bonaire – de kleine, zogenaamde bijzondere gemeente van Nederland, ligt vlak voor de kust van Venezuela in het zuidelijk Caribisch gebied. Naast paradijselijke stranden, de helderblauwe zee onder je neus en het beroemde Washington-Slagbaai National Park, biedt Bonaire ook eersteklas hotels die een verblijf op het eiland van 20.000 inwoners bijzonder maken.

Een van deze hotels, het Plaza Beach & Dive Resort, dat deel uitmaakt van de Nederlandse van der Valk Group, is aangepast aan de nieuwste normen en nieuw gerenoveerd voor bezoekers in 2019 tot 2020. Dankzij de jarenlange vriendschap tussen eigenaar Vincent van der Valk en Jack Geenen, Sales Manager Noord bij Botament, was het snel duidelijk dat de kwaliteitsproducten van Botament gebruikt zouden worden voor de renovatie van het hotel.

Als onderdeel van de renovatie moesten de badkamers van het hotel, de entree en de buitenzwembaden worden vernieuwd.
Om een goede ondergrond voor het tegelwerk te creëren is de oude vloer eerst bewerkt met Botament M200 multi-mortel.

De flexibele dunbedlijm Botament M21 Classic werd gebruikt om de hoogwaardige wand- en vloertegels te leggen. Dit is perfect voor het leggen van bijna alle keramische wand- en vloerbekledingen.
Zo werden niet alleen de tegels in de entree en in de badkamers verlijmd met M21 Classic, maar ook de tegels in de zwembadzone, die allemaal beige zijn. Botament Multifuge Fine Speed in zilvergrijs werd gebruikt om de tegels te voegen. Dankzij hun hightech Speed Technology kunnen de tegels in zeer korte tijd worden gewassen, zodat een snelle voortgang van de bouw gegarandeerd is!
Multifuge Diamond werd gebruikt voor het voegen van het zwembad en de wellnessruimte.

Het was een geweldig project met een prachtig eindresultaat! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking, we kijken nu al uit naar verdere projecten met de van der Valk Group!