Carrière

Carrière

Start je carrière bij Botament.

Als onderdeel van de bedrijvengroep MC-Bauchemie ontwikkelt, produceert en distribueert Botament via de tegel-, vloeren- en bouwmaterialenhandel aan de professionele vakhandel in heel Europa. We doen dit met succes. Wij zoeken mensen met ideeën en passie.

De bekwaamheid en inzet van onze medewerkers zijn onze grootste troeven. Als snelgroeiend, succesvol familiebedrijf in bouwchemicaliën zijn wij altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in en openstaan voor nieuwe dingen, die buiten de kaders durven denken, die zeer gemotiveerd zijn met een grote mate van zelfstandigheid en die samen met ons het merk Botament verder op een succesvolle koers zetten.

In binnen- en buitenland, als starter of als ervaren professional: wij bieden onze medewerkers boeiende uitdagingen en kansen en een positieve en collegiale werksfeer.

Als u geïnteresseerd bent in een langdurig beroepsperspectief, stuur dan uw sollicitatiedocumenten (sollicitatiebrief, CV, referenties) met uw salarisverwachtingen en de vroegst mogelijke startdatum naar:

Botament  GmbH

Am Kruppwald 1
46238 Bottrop
karriere@botament.de 

Carrière

Vacatures

We hebben momenteel geen vacatures beschikbaar.